Cautare

1098 de rezultate pentru "dur doina" (3.03 secunde)
Calinoiu, dur in declaratii Mana dreapta a lui Florin Carciumaru, respectiv presedintele executiv al PSD Gorj, Ion Calinoiu, l-a atacat si el dur pe ministrul economiei Adriean Videanu pentru declaratiile pe care acesta le-a facut recent la Targu Jiu.
"Vreau sa va cerem iertare ca am acceptat sa se infiinteze Ministerul Turismului si ca am acceptat, si spun exact lucrul asta, ca am acceptat ca acest minister sa fie gestionat de regina salvamarilor, ca sa nu folosesc un cuvant mai dur.
Fostul presedinte Ion Iliescu l-a criticat dur, joi, la Antena 3, pe fostul social-democrat Cristian Diaconescu, despre care a spus ca este lipsit de caracter, fara vana de om politic, el precizand, totodata ca parlamentarii independenti care au formulat acuze la adresa sa s-au autodescalificat.
Cert este ca familia Kaczynski este dur lovita, la fel ca si Polonia in ansamblul ei. ... Nu vreau sa ma gandesc la cat de mari vor fi dificultatile prin care va trece Polonia, o tara atat de dur lovita de criza si de evolutiile post-tranzitie.
In situatii grele din trecut, Basescu a castigat adoptand un discurs uman fata de cei defavorizati si un discurs dur, coroziv, impotriva potentatilor zilei. ... Fiecare roman a simtit ca poate fi lovit la fel de dur de presedinte, cand ii va veni randul.
Iliescu ar fi tras dupa el "nucleul dur", cel de vreo 13-15% din electoratul de stanga, la care s-ar fi adaugat, probabil, efective dispuse din partide care-si pierdusera deja suflul.
Elena Basescu a criticat-o dur pe Monica Macovei pentru declaratiile pe care le face la adresa democrat-liberalilor. Potrivit cotidianul.ro, totul s-a intamplat pe 1 iunie, in Parlamentul European, la o intalnire pe care europarlamentarii romani au avut-o cu bursierii "Robert Schuman".
Limbaj dur al presedintelui PSD, Victor Ponta, la adresa lui Traian Basescu. In viziunea lui Ponta, seful statului este "dracul care a dus Romania in situatia economica actuala".
Traian Basescu spune ca Romania va actiona mai "dur" in problema romilor, dand ca exemplu retragerea alocatiei pentru parintii care nu-si trimit copiii la scoala.
Presedintele Traian Basescu a criticat dur, la sedinta de bilant a Ministerul Administratiei si Internelor, coruptia din institutie, a subliniat ca aceasta are nevoie de reforma reala si zonele in care politia este toleranta cu crima organizata sunt vizibile clar pe harta.
Presedintele Traian Basescu l-a atacat dur, duminica, pe secretarul general al PDL, Vasile Blaga, spunand ca PDL "nu poate fi condus prin caprarie, n-are nevoie de un caporal, ci de un presedinte".
Boc dovedeste ca are serioase fracturi de logica "Din cauza numeroaselor panglici taiate recent la temperaturi inalte", premierul Boc se confrunta "cu serioase fracturi de logica", intrucat l-a acuzat pe Crin Antonescu ca ar incuraja hoția, desi susține un proiect de confiscare a averilor ilicite mai dur decat cel al Guvernului, apreciaza PNL intr-un comunicat de presa.
Mihai Razvan Ungureanu, atac la adresa lui Victor Ponta Invitat, marti seara, la Realitatea TV, premierul Mihai Razvan Ungureanu s-a lansat intr-un atac dur si direct la adresa presedintelui PSD, Victor Ponta.
Antonescu, atac dur la Pinalti si Culita Tarata Crin Antonescu a lansat un atac dur la adresa liderilor PDL Neamt.
Raspunsul dur al lui CTP dupa ce Traian Basescu l-a acuzat ca ii aplauda pe mineri Traian Basescu si Cristian Tudor Popescu au avut astazi un schimb dur de replici cu doar cateva zile inainte de referendum.
Raspunsul dur al lui CTP dupa ce Traian Basescu l-a acuzat ca ii aplauda pe mineri Traian Basescu si Cristian Tudor Popescu au avut astazi un schimb dur de replici cu doar cateva zile inainte de referendum.
Seful statului a atacat dur Parlamentul Romaniei, despre care a spus ca isi subordoneaza institutiile statului. De asemenea, presedintele a subliniat ca majoritatea politicienilor nu inteleg functionarea statului de drept.
Exista un nucleu dur de 15 - 16 la suta dintre cetatenii cu drept de vot, care se pare ca rezista prabusirii pe care o cunoaste partidul sau dupa ce a pierdut guvernarea si alegerile locale. Dar si acest nucleu dur este in pericol sa se pulverizeze.
Dupa evocarea fostului voievod, Pimen a atacat dur autoritatile romane, pe tema exploatarii gazelor de sist: "Exista acest plan diabolic:
Adrian Nastase, avertisment dur pentru PSD Adrian Nastase, prezent in emisiunea Q&A realizata de Alexandra Stoicescu, a tras un semnal de alarma pentru PSD in apropierea alegerilor parlamentare din toamna.
google-analytics.com